VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft het eerste punt van het seizoen gepakt. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd er met 4-4 gelijk gespeeld tegen ESZVV Totelos uit Eindhoven. Voor de Vlissingers waren Zakaria El Hattach (2x), Aron Schreuder en Nabil Azzanagui trefzeker.

Groene Ster 2 had de eerste twee (uit)wedstrijden van het seizoen verloren en was gebrand om de eerste punten van het seizoen te pakken. De start was echter niet goed en de bezoekers kwamen al snel op 0-1. Klungelig balverlies zorgde ervoor dat de talentvolle doelman Max van der Elburg (16 jaar) het nakijken had. De Vlissingers speelden een uiterst slechte eerste helft. De gasten lieten de bal aan Groene Ster en loerden op de counter. Zo kwamen ze er in het eerste bedrijf razendsnel uit en snel na de 0-1 stond het alweer 0-2. Het tweede probeerde het wel, maar was fantasieloos en had weinig energie. De Brabanders maakten hier optimaal gebruik van en kwamen kort voor de rust verdiend op 0-3.

In het tweede bedrijf wederom een slechte start. De bezoekers counterden naar 0-4 en daarmee leek het duel beslist. Vanaf dat moment gooiden de Vlissingers alle schroom van zich af. Via topschutter Aron Schreuder, die de bal fraai in de korte hoek schoot, werd het 1-4. Onder aanvoering van Nabil Azzanagui en de zeer gretige en talentvolle Zakaria El Hattach (15 jaar) voerde de thuisploeg het tempo op. Zakaria El Hattach was het eindstation van een fraaie aanval; 2-4. Met nog een paar minuten op de klok geloofden de Vlissingers er weer in. Nabil Azzanagui speelde zijn directe tegenspeler fraai uit en schoot hard binnen; 3-4. In de allerlaatste minuut bekroonde Zakaria El Hattach zijn sterke spel en zorgde met zijn tweede treffer van de avond voor de 4-4 eindstand.