Groene Ster Vlissingen 2 heeft een dure nederlaag geleden. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor in Roosendaal met 5-3 van Bristol Team/Osaka en heeft het kampioenschap nu niet meer in eigen hand. Het tweede staat nu vier punten achter, weliswaar met een wedstrijd minder gespeeld.

Het tweede begon sterk aan het duel en kwam via Badr Belhadj op 0-1. Lang konden de bezoekers hier niet van genieten, want vanuit een strafschop werd het 1-1. Groene Ster speelde slordig en beide teams kregen kansen. Mohammed Alhajaji zette de bezoekers weer op 1-2 na een mooi lopende aanval. Kort voor de rust werd de stand weer in evenwicht gebracht, opnieuw door een toegekende strafschop.

In de tweede helft een zwak spelend Groene Ster. De Brabanders profiteerden hier optimaal van en kwamen op 3-2. Via Salim Sandee werd het 3-3, maar de bezoekers waren niet alert. In de slotfase kon het duel alle kanten op, maar de thuisploeg trok aan het langste eind. Bristol Team kwam op 4-3 en net voor tijd maakte de ploeg uit Roosendaal ook nog is de 5-3.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest in Roosendaal met 5-3 van Bristol Team/Osaka en heeft het kampioenschap niet meer in eigen hand.