Groene Ster Vlissingen 2 heeft uitstekende zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld won in Steenbergen met 0-7 van concurrent Cromwiel en is voorlopig lijstaanvoerder.

Vorige week ontmoetten beide teams elkaar ook, maar dat duel stond in het teken van de halve finale van de beker. Het tweede kende een totale offday en verloor met 6-0. Groene Ster, voorafgaand aan het duel één van de kanshebbers voor de titel, begon sterk aan het duel. De ploeg hanteerde een hoog baltempo en maakte het spel. De sterk keepende Denni Oosse gooide de bal ver uit en Nabil Azzanagui rondde bekwaam af; 0-1. Groene Ster kende een sterke fase en kwam kort daarna via Gylermo Siereveld op 0-2. Met nog een paar minuten tot aan de rust kwamen de bezoekers zelfs op 0-3, door een fraaie treffer van Gylermo Siereveld, die zijn directe tegenstander het bos in sleepte.

In het tweede bedrijf opnieuw een sterk startend Groene Ster. Via Thenselo Uranie werd het al snel 0-4 en daarmee was het duel beslist. De thuisploeg probeerde het wel en kreeg ook mogelijkheden, maar doelman Oosse gaf geen krimp. Via de beste man in de zaal, Gylermo Siereveld, werd het 0-5 en kort daarna zorgde Romeo Goelaman, op aangeven van sterkhouder Hicham Azzanagui voor de 0-6. Het slotakkoord was voor Siereveld, die met zijn vierde treffer van de avond de eindstand op 0-7 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen 2 wint met 0-7 van Cromwiel en is (voorlopig) koploper in de Topklasse C.