Groene Ster Vlissingen 2 heeft uitstekende zaken gedaan in de Eerste Divisie B. De ploeg van Azdine Boufrahi versloeg in eigen huis Madereros CF uit Nijmegen. De jonge Vlissingers waren uiteindelijk met 8-3 te sterk.

Een aantal maanden geleden speelden beide teams tegen elkaar in de finale van de nacompetitie. Madereros was in Berkel Enschot te sterk en Groene Ster 2 moest via de verliezersfinale promotie afdwingen. In een nieuw treffen begonnen de gasten uit Nijmegen sterk en kwamen al snel op een 0-1 voorsprong. Vanaf dat moment voerde de thuisploeg het tempo op en boog via Imad Azzanagui en Amine Elbekkaoui de achterstand om; 2-1.

In het tweede bedrijf een sterk spelend Groene Ster. De ploeg ging op zoek naar treffers en kreeg loon naar werken. Via Mohammed Alhajaji en Younes Benkhedda liepen de Vlissingers uit naar een 4-1 voorsprong. Groene Ster was veel sterker en kwam via een schitterende treffer van Hicham Azzanagui op 5-1. Azzanagui nam een lange bal op zijn borst aan en scoorde vanuit een omhaal. De bezoekers leken verslagen, maar kort daarna werd het alweer 5-2. De thuisploeg gaf echter geen krimp en kwam kort hierna via Nicky van Merrienboer op 6-2 en niet veel later via Alhajaji op 7-2. In de slotfase zorgde Madereros voor de 7-3, waarna Thenselo Uranie de eindstand op 8-3 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen 2 boekt de eerste zege van het seizoen. De ploeg won in eigen huis met 8-3 van Madereros CF.