Groene Ster Vlissingen 2 heeft ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg van André Siereveld won met 3-0 van ESZVV Totelos uit Eindhoven. Door deze zege hebben de beloften weer aansluiting met de subtop in de Topklasse C.

In een saaie eerste helft nam de thuisploeg het initiatief. De Vlissingers hadden veelvuldig het balbezit, maar hadden moeite om kansen te creëeren. De bezoekers uit Eindhoven hadden de beste kansen en het was aan doelman Denni Oosse te danken dat de 0-0 ruststand op het scorebord stond. Uitblinker Oosse pakte kort voor rust zelfs een strafschop.

In het tweede bedrijf een beter spelend tweede. Via smaakmaker Reginio Resida, die een paar keer zijn klasse liet zien, kwam Groene Ster beter in de wedstrijd. Resida bediende Younes Benkhedda op maat en laatstgenoemde zorgde voor de 1-0. Na deze treffer kreeg de thuisploeg het lastig, mede door de vele gele kaarten die de scheidsrechter trok. Het tweede stond keer op keer met een man minder en moest dus tegenhouden. Tot overmaat van ramp kreeg Lotfi Salhi zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en moest Groene Ster vijf minuten met een man minder verder. De Vlissingers gaven echter weinig weg en via Manasse Boera werd het zelfs 2-0. In de slotfase probeerden de Brabanders het nog wel en kregen ook genoeg kansen om te scoren, maar doelman Oosse was niet te passeren. Daarnaast zorgde Resida, met zijn individuele klasse, voor de 3-0 eindstand.

Groene Ster 2 wint met 3-0 van ESZVV Totelos en klimt voorlopig naar plek vier op de ranglijst.