Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de punten in eigen huis te houden. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor met 1-8 van subtopper ZVG uit Gorinchem. Door deze nederlaag staat de promovendus op de voorlaatste plaats in de Eerste Divisie B.

Het tweede begon agressief aan het duel en wilde de pandoering van vorige week wegpoetsen. Ook de bezoekers begonnen scherp en dit resulteerde in een leuke openingsfase. Gaandeweg de eerste helft werden de gasten sterker en kwamen verdiend op 0-1. Het tweede kon deze tegenslag niet goed verwerken en kreeg kort daarna de 0-2 en zelfs de 0-3 te verwerken. ZVG was duidelijk een maatje te groot en kwam kort voor rust ook nog is op 0-4.

In het tweede bedrijf ging het tweede op zoek naar de aansluiting, maar de bezoekers waren beter en verdedigden compact. ZVG liep uit naar 0-6 en een dikke nederlaag leek weer in de maak. Imad Azzanagui zorgde voor 1-6, maar het slotakkoord was voor de sterk spelende gasten. De eindstand werd uiteindelijk op 1-8 bepaald.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest kansloos van ZVG. De bezoekers uit Gorinchem winnen uiteindelijk met 1-8.