Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van André Siereveld ging in Eindhoven met 4-1 onderuit tegen ESZVV Totelos. Door deze nederlaag lijkt het tweede uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de Topklasse C.

Groene Ster begon goed aan het duel en nam meteen het initiatief. De bezoekers hadden veelvuldig de bal en de thuisploeg zakte massaal in. Soufyan Karba zorgde op aangeven van Hicham Azzanagui voor de verdiende 0-1 voorsprong. In het tweede bedrijf een ander spelbeeld. De thuisploeg werd sterker en Groene Ster steeds slordiger. De Eindhovenaren kwamen al snel langszij en de Vlissingers waren de weg kwijt. Tot overmaat van ramp pakten de bezoekers in de tweede helft drie keer geel en stond de ploeg dus zes minuten lang in ondertal. ESZVV Totelos maakte hier optimaal gebruik van en liep in de slotfase uit naar een geflatteerde 4-1 zege.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest met 4-1 van ESZVV Totelos en lijkt kansloos in de strijd om de titel in de Topklasse C.