Groene Ster Vlissingen 2 heeft de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar niet in winst omgezet. De ploeg van André Siereveld speelde in eigen huis met 3-3 gelijk tegen laagvlieger Prinsland. Door dit resultaat gaat het tweede als nummer vijf de winterstop in.

In een eentonige wedstrijd ging de thuisploeg vanaf de start op zoek naar de voorsprong. Groene Ster was veel sterker en kreeg meteen een aantal goede kansen om de score te openen, maar de scherpte voor het doel ontbrak. Prinsland beperkte zich tot verdedigen en loerde op de counter. Via één van deze uitbraken werd het 0-1. Kort voor de rust zorgde Thenselio Uranie, één van de weinigen die wel op doel schoot, schitterend raak en bepaalde daarmee de ruststand op 1-1.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Het tweede was heer en meester, kreeg kans op kans, maar de bal wilde er simpelweg niet in. Via een scheidsrechterlijke dwaling werd het 1-2, nadat de Brabantse doelman de bal van zijn eigen doel het Vlissingse doel in gooide zonder dat de bal aangeraakt werd.  Het tweede ging op zoek naar de gelijkmaker en kwam via Soufian Bousantouh op 2-2 en via Younes Benkhedda op 3-2. De bezoekers kwamen kort daarna op 3-3. In de slotfase kreeg de thuisploeg nog kans na kans, maar gescoord werd er niet meer.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt in eigen huis met 3-3 gelijk tegen Prinsland.