Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic speelde op bezoek bij Cromwiel met 5-5 gelijk, terwijl de Vlissingers halverwege nog met 1-5 leidden. Door het gelijkspel blijft het tweede in de subtop van de Topklasse C hangen.

Groene Ster begon niet scherp aan het duel en kwam al binnen een minuut op een 1-0 achterstand in Steenbergen. Vanaf dat moment begon de wedstrijd voor de bezoekers. Het tweede bepaalde het tempo en kwam al snel op 1-1 door een harde schuiver van Hicham Azzanagui. Groene Ster speelde sterk en kwam niet veel later via Hamza Zariouh op 1-2 en Yassine Bouzambou zorgde voor de 1-3. De bal ging goed rond, er was veel beweging en Groene Ster creëerde legio kansen. Nog voor de rust liepen de Vlissingers uit naar een comfortabele 1-5 voorsprong door treffers van Hamza Zariouh en Hicham Azzanagui.

In het tweede spelbeeld een onherkenbaar Groene Ster. De ploeg was slordig en verdedigde niet scherp. Zo konden de Brabanders binnen een mum van tijd terug komen tot 3-5. Na deze treffers kregen de gasten genoeg mogelijkheden om verder uit te lopen, maar de scherpte was weg. Tot overmaat van ramp werd het 4-5 en zelfs 5-5. In de absolute slotfase kon het duel alle kanten op en was het aan doelman Denni Oosse te danken dat de Vlissingers niet onderuit gingen.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt met 5-5 gelijk op bezoek bij Cromwiel. Aanstaande woensdag is Prinsland te gast in het eigen Baskensburg; de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar.