Groene Ster Vlissingen 2 heeft een hele dure nederlaag geleden. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor in eigen huis met 4-8 van laagvlieger Botafogo en heeft de titelkansen niet meer in eigen hand. Groene Ster Vlissingen 2 won eerder nog met 31-1 van Botafogo, maar deze wedstrijd werd door de KNVB als ongeldig verklaard.

Het tweede begon nog wel goed aan het duel en kwam via Younes Benkhedda op 1-0. Naarmate de eerste helft vorderde, werd de thuisploeg steeds sterker en dit leidde al snel tot de 1-1. Via een mooie actie van Soufian Bousantouh kwam het tweede op 2-1, maar slechts één minuut later was het alweer 2-2. Badr Belhadj bracht de Vlissingers weer op voorsprong, maar de thuisploeg verdedigde wederom heel zwak en hierdoor kwamen de Eindhovenaren weer op 3-3. Met nog een aantal minuten tot aan de rust werd het spel van Groene Ster steeds slechter en vergat men te verdedigen. De bezoekers profiteerden hier optimaal van en liepen uit naar een 3-5 ruststand.

In het tweede bedrijf wederom een sterk startend Groene Ster. Mohammed Alhajaji maakte al snel de 4-5 en raakte kort hierna de paal. Het tweede voerde het tempo op, maar bleef verdedigend uiterst kwetsbaar. De bezoekers kwamen op 4-6 en de thuisploeg offerde doelman Denni Oosse op voor een veldspeler. Het tweede speelde deze situatie uiterst slecht uit en de gasten liepen uit naar een 4-8 voorsprong. Groene Ster probeerde het wel en kreeg in de slotseconden nog een strafschop, maar ook deze buitenkans werd om zeep geholpen.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest in eigen huis met 4-8 van Botafogo en lijkt hiermee de titel verspeeld te hebben. Volgende week woensdag kan CFM/Transito kampioen worden als de ploeg bij Bristol Team/Osaka weet te winnen.