Groene Ster Vlissingen 2 is erin geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie. De ploeg van Azdine Boufrahi won in eigen huis met 4-2 van FC Eindhoven 2 en heeft daarmee de 4-3 nederlaag van de heenwedstrijd weggepoetst. FC Eindhoven 2 degradeert hierdoor naar de topklasse.

Het tweede begon ijzersterk aan het duel en kwam via de talentvolle Soufian Karba al snel op 1-0. De bezoekers hadden moeite met het snelle aanvalsspel van de thuisploeg en via een afstandsschot van Amine Elbekkaoui kwam Groene Ster al binnen vier minuten op 2-0. Na deze treffer kwamen de Eindhovenaren beter in de wedstrijd en middels een schot op de lat en de rug van doelman Denni Oosse werd het 2-1. Groene Ster bleef de betere partij en ging op jacht naar treffers. De ploeg kreeg een aantal goede kansen, maar FC Eindhoven 2 kwam via een slim genomen uitbal op 2-2.

In het tweede bedrijf ging het duel op en neer, waarbij de gasten in het begin van de tweede helft de iets betere kansen hadden. Met nog tien minuten op de klok voerde het tweede het tempo op en kwam via de sterk spelende Hicham Azzanagui op 3-2. Met deze stand zouden strafschoppen de beslissing moeten brengen. De thuisploeg nam hier echter geen genoegen mee en ging op zoek naar de zege. Onder aanvoering van aanjager Mohammed Alhajaji kreeg de ploeg loon naar werken, want Alhajaji bekroonde een fraaie actie tot een eveneens fraai doelpunt; 4-2. Met nog een paar minuten op de klok probeerden de bezoekers het nog wel, maar Groene Ster hield stand.

Groene Ster Vlissingen 2 wint de return met 4-2 van FC Eindhoven 2. Door deze zege plaatst de ploeg zich voor de finale van de nacompetitie. In deze finale, staat gepland op vrijdag 2 juni, speelt het tweede op neutraal terrein tegen de winnaar van Madereros CF en Excelsior’31.