Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de achterstand op koploper Cluzona te verkleinen. De ploeg van André Siereveld kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de directe concurrent. Door dit resultaat blijft het gat één punt, maar de Brabanders hebben één duel minder gespeeld.

Vanaf de start ging de thuisploeg op zoek naar treffers. Het tweede maakte het spel en de bezoekers leunden op de sterke defensie en waren gevaarlijk in de counter. Zo kwam Cluzona middels een gevaarlijke uitbraak op 0-1. De jonge Vlissingers voerden het tempo op en kwamen kort voor de rust verdiend op gelijke hoogte. Sterkhouder Gylermo Siereveld speelde zich knap vrij en schoof de bal onder de Brabantse doelman door; 1-1.

In het tweede bedrijf een sterke start voor de Vlissingers. Joran Maliepaard schoot kort na de rust de 2-1 binnen en Groene Ster wilde het duel beslissen. De thuisploeg was beter, maar tot een grotere voorsprong kwam het niet. Tot overmaat van ramp kreeg doelman Denni Oosse een twijfelachtige gele kaart gepresenteerd en hier profiteerde de koploper optimaal van door in overtal de gelijkmaker binnen te schieten; 2-2. In de slotfase kregen beide teams nog kansen op de overwinning, maar waren vooral de bezoekers blij met het resultaat.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt met 2-2 gelijk tegen Cluzona en heeft de titelkansen nu niet meer in eigen hand.