Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de 1e divisie B. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor in eigen huis met 4-7 van CFM/Transito. Door deze nederlaag blijft de jonge Vlissingse ploeg in de onderste zone bivakkeren.

Het tweede begon uiterst zwak tegen de bezoekers uit Werkendam. CFM/Transito profiteerde hier meteen van en het werd al snel 0-1. Ondanks de zwakke start kwam de thuisploeg wel direct op gelijke hoogte door een treffer van Mohammed Alhajaji; 1-1. De bezoekers bleven echter de betere partij en zorgden kort hierna voor de 1-2. Het tweede was niet scherp en gaf veel kansen weg. Zo liepen de gasten nog voor de rust uit naar een verdiende 1-4 voorsprong.

In het tweede bedrijf een iets beter spelend tweede. De ploeg ging op zoek naar de aansluiting, maar de bezoekers verdedigden compact en scherp. In een counter liep CFM/Transito uit naar 1-5 en leek het duel gespeeld. Alhajaji, één van de lichtpuntjes, zorgde voor de 2-5 en nieuw Vlissingse hoop. De thuisploeg offerde de doelman op voor een extra veldspeler, maar de gasten maakten de 2-6. In de slotfase leek het tweede nog even terug in de wedstrijd te komen, na snelle treffers van Abdoe Abdenbi en Nicky van Merrienboer; 4-6. Met nog één minuut op de klok ging de thuisploeg met man en macht op zoek naar een resultaat, maar uit de counter werd de 4-7 eindstand bepaald.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest met 4-7 van CFM/Transito en verliest daarmee de aansluiting met de middenmoot. Aanstaande vrijdag gaat de ploeg op bezoek bij titelaspirant PFC uit Apeldoorn.