Groene Ster Vlissingen 2 heeft de eerste periodetitel in de Topklasse C opgeëist. De ploeg van André Siereveld won in eigen huis met 5-4 van FC Kawin uit Nieuwegein. Door deze zege houdt het tweede tevens zicht op het kampioenschap.

Groene Ster begon goed aan het duel en kwam al snel op voorsprong. Op aangeven van Joran Maliepaard zorgde de talentvolle Gylermo Siereveld voor het laatste zetje. Naarmate de eerste helft vorderde, werden de gasten sterker. Dit resulteerde in de 1-1 en kort daarna zelfs in de 1-2. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Via een fraai afstandsschot bepaalde Gylermo Siereveld de ruststand op 2-2.

In het tweede bedrijf een zwak startend Groene Ster. Het was aan doelman Denni Oosse te danken dat het lang 2-2 bleef, maar de ervaren doelman moest alsnog capituleren; 2-3. Vanaf dat moment kwamen de Vlissingers weer beter in de wedstrijd. Via de sterk spelende Nabil Azzanagui werd het 3-3 en kort daarna zorgde Thenselo Uranie voor de 4-3. Met nog een paar minuten op klok gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker en kregen loon naar werken. Kawin had in de slotfase de beste kansen om de zege over de streep te trekken, maar het was sterkhouder Younes Benkhedda die de trekker overhaalde. Ben Khedda speelde zich knap vrij en schoot de bal in het dak van het doel om de 5-4 eindstand op het scorebord te zetten.

Groene Ster Vlissingen 2 wint met 5-4 van FC Kawin en is door deze zege winnaar geworden van de eerste periode!