Groene Ster Vlissingen 2 is eindelijk van de hatelijke nul af. De ploeg van Azdine Boufrahi speelde in eigen huis met 4-4 gelijk tegen Jogadores CF. Door dit resultaat heeft de promovendus na vier duels één punt verzameld.

Ondanks alle goede bedoelingen begon de thuisploeg zwak aan het duel en kwam al snel op een 0-1 achterstand. Gaandeweg de eerste helft werd het tweede sterker en kwam de ploeg via Thenselo Uranie op 1-1. Via uitblinker Badr Belhadj werd de ruststand op 2-1 bepaald.

In het tweede bedrijf een ander spelbeeld. De gasten namen het initiatief over en kwamen op 2-2 en niet veel later zelfs op 2-3. Het tweede knokte en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Jogadores leek het duel met de 2-4 te beslissen. In de slotfase offerde het tweede doelman Denni Oosse op voor een extra veldspeler en dit resulteerde meteen in de 3-4 van Hicham Azzanagui. Met nog twee minuten op de klok voerden de Vlissingers het tempo op en kregen loon naar werken. Via een eigen treffer van de bezoekers werd de eindstand op 4-4 bepaald.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt met 4-4 gelijk tegen Jogadores CF.