Groene Ster Vlissingen 2 heeft zich geplaatst voor de halve finales van de KNVB Beker. De ploeg van André Siereveld won in eigen huis met 7-2 van hoofdklasser CFM/Transito.

Het tweede was vanaf begin af aan de betere ploeg en ging op zoek naar een snelle voorsprong. De gasten uit Werkendam, uitkomend in een klasse lager, beperkten zich tot verdedigen en loerden op de counter. Via een fraaie actie van Soufian Bousantouh werd het al snel 1-0. Niet veel later zorgde de sterk spelende Nabil Azzanagui voor de 2-0. Groene Ster kende een sterke fase en kwam via Younes Benkhedda op 3-0 en het duel leek gespeeld. De gasten kwamen echter kort voor rust op 3-1. Kort voor de rust zorgde Joran Maliepaard op aangeven van Nabil Azzanagui voor de 4-1 ruststand.

In het tweede bedrijf een zwak startend Groene Ster. De bezoekers kwamen op 4-2 en opeens was het weer een wedstrijd. Via Bousantouh werd het  5-2 en niet veel later zorgde Maliepaard via de kluts voor de 6-2. Het slotakkoord was voor Manasse Boera, die de eindstand op 7-2 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen 2 wint met 7-2 van CFM/Transito 2 en plaatst zich voor de halve finales.