Groene Ster Vlissingen 2 is erin geslaagd promotie naar de 1e divisie af te dwingen. De ploeg van Azdine Boufrahi won in de “verliezersfinale” met 6-3 van Kawin uit Utrecht. Door deze zege kent onze vereniging nu één team op het hoogste niveau en één op het een na hoogste niveau.

Het tweede kende een sterk seizoen en leek lang af te stevenen op de titel. Één speeldag voor het einde gaven de Vlissingers de titel uit handen en zo werd CFM/Transito kampioen van de Topklasse C. In de nacompetitie versloeg het tweede eerstedivisionist FC Eindhoven 2 en stond zo in de finale tegen Madereros CF. Een 6-2 nederlaag zorgde ervoor dat Groene Ster zich op kon maken voor de herkansing.

In deze herkansing was het tweede de betere ploeg en liep al snel uit naar een 3-0 voorsprong. Na de 3-1 werd het 4-1 en uiteindelijk werd de eindstand op 6-3 bepaald. De doelpunten werden gemaakt door uitblinker Hicham Azzanagui (4x), Romeo Goelaman en Mohammed Alhajaji. Door dit resultaat degradeert Kawin naar de topklasse.

Groene Ster Vlissingen bekroont een ijzersterk seizoen met promotie naar de 1e divisie B. Een geweldig succes van alle spelers en stafleden!