Groene Ster Vlissingen heeft de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen in winst omgezet. De ploeg van André Siereveld won in Gorinchem met 2-7 van hekkensluiter Jogadores CF.

Het tweede begon goed aan het duel en kwam via een droge knal van Gylermo Siereveld op 0-1. Na deze treffer werden de bezoekers steeds sterker en op aangeven van Manasse Boera zorgde sterkhouder Younes Benkhedda voor de 0-2. De Vlissingers waren duidelijk de betere ploeg en via een hard schot van Thenselo Uranie werd het 0-3. Kort voor de rust bepaalde de beste man in de zaal, Hicham Azzanagui, met zijn zwakkere rechterbeen de ruststand op 0-4.

In het tweede bedrijf werd de thuisploeg sterker. De ploeg kwam op 1-4 en het was aan doelman Denni Oosse te danken dat de Zuid-Hollanders niet nog dichterbij kwamen. Naarmate de tweede helft vorderde, nam Groene Ster het heft weer in handen. Younes Benkhedda werd gevloerd door de doelman, maar de toegekende strafschop werd door Hicham Azzanagui op de paal geschoten. Kort daarna zorgde Gylermo Siereveld voor de 1-5 en besliste daarmee het duel. In de slotfase zorgde Thenselo Uranie in overtal voor de 1-6 en maakte de thuisploeg nog de 2-6. Het slotakkoord was voor Romeo Goelaman, die de eindstand op 2-7 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen 2 wint met 2-7 van Jogadores CF.