Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic was in eigen huis met 6-1 te sterk voor ESZVV Totelos uit Eindhoven. Door deze zege klimt het tweede naar de vierde plaats op de ranglijst.

Groene Ster begon furieus aan het duel. De ploeg hanteerde een hoog baltempo, was zeer doelgericht en liet de Noord-Brabantse gasten niet tot rust komen. Via aanjager Thenselo Uranie werd het al snel 1-0. Niet veel later zorgde topscorer Yassine Bouzambou voor de 2-0 en ook nog is voor de 3-0 op aangeven van de sterk spelende Hicham Bouzambou. Na drie minuten spelen leek het duel al beslist. Vanaf dat moment kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. De Eindhovenaren combineerden aardig, kregen genoeg kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar doelman Kariem Amer keepte een ijzersterke wedstrijd en hield zijn ploeg in deze fase op de been. Daarnaast werden de Vlissingers tot vier keer toe geholpen door het houtwerk.

In het tweede bedrijf maakte de thuisploeg aan alle twijfels een einde. De lange Yassine Bouzambou stifte op aangeven van de felle Samet Dogan de bal over de uitgekomen doelman heen en tilde de voorsprong naar 4-0. Ondanks de ruime achterstand bleven de bezoekers gas geven en op zoek gaan naar de aansluiting. Doelman Amer leek echter niet te passeren. Via een prachtige assist van opnieuw Dogan zorgde Hicham Bouzambou voor de 5-0 en was het duel gespeeld. De talentvolle Hamza Zariouh maakte 6-0 en kort voor het einde kregen de bezoekers loon naar werken door de 6-1 eindstand op het bord te zetten.

Groene Ster Vlissingen 2 wint in eigen huis met 6-1 van ESZVV Totelos.