Groene Ster Vlissingen 2 heeft ook de derde wedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor in Lichtenvoorde met 4-1 van LZV/Kuypers.

De thuisploeg begon sterk aan het duel en nam meteen het initiatief. De ervaren ex-eredivisionist was beter en kwam verdiend op 1-0. Gaandeweg de eerste helft kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Via een aantal snelle uitbraken kwam de ploeg nog een aantal keer dichtbij, maar Marcello Tuhuleruw en Romeo Goelaman wisten deze kansen niet te benutten. Kort voor rust sloeg LZV genadeloos toe en bepaalde de ruststand op 2-0.

Ondanks de achterstand bleven de Vlissingers hard werken. De ploeg ging op zoek naar de aansluiting en kreeg weer een aantal goede mogelijkheden. Via een fraaie treffer van Romeo Goelaman kwamen de gasten op 2-1. Het tweede geloofde weer in een positief resultaat en ging op zoek naar de gelijkmaker. De ervaren thuisploeg verdedigde echter compact en liep in de slotfase uit naar een 4-1 zege.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest met 4-1 van LZV/Kuypers en is na drie duels nog altijd puntloos. Op vrijdag 13 oktober komt Jogadores CF op bezoek.