Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e divisie te winnen. De ploeg van Azdine Boufrahi ging in Berkel-Enschot met 6-2 onderuit tegen Madereros CF uit Nijmegen. Door deze nederlaag krijgt het tweede nog één kans om promotie veilig te stellen. Vrijdag 9 juni speelt het tweede dan tegen Kawin uit Utrecht.

Groene Ster begon sterk aan het duel en drukte de tegenstander meteen terug. Dit resulteerde in een aantal schotkansen en een gele kaart voor een speler van Madereros. Ondanks één man overtal wist de ploeg niet te scoren. Gaandeweg de eerste helft werd Madereros steeds sterker en kwam via een mooie actie op 1-0. Groene Ster leek het even niet meer te hebben en maakte veel fouten. De ploeg uit Nijmegen drukte door en kwam kort voor rust op 2-0.

In de tweede helft wederom een sterk startend tweede. De ploeg gaf niet op en ging op zoek naar de aansluiting. Verder dan een aantal afstandsschoten kwam de ploeg echter niet. De ploeg uit Gelderland loerde op de counter en kwam al snel op 3-0. Groene Ster leek de klap nog niet te boven, want kort hierna werd het ook nog is 4-0. Het duel leek gespeeld, maar het tweede gaf niet op. Met een meevoetballende keeper zorgde Mohammed Alhajaji voor de 4-1. Ondanks de ruime achterstand bleef het tweede geloven in een positief resultaat. Via Younes Benkhedda werd het 4-2 en was de ploeg weer terug in de wedstrijd. Meteen vanaf de aftrap was het echter alweer 5-2, waardoor het duel definitief beslist was. Het slotakkoord was voor Madereros, dat de 6-2 maakte en verdiend promoveerde.

Groene Ster Vlissingen 2 verliest met 6-2 van Madereros CF en heeft nog één kans om te promoveren naar de 1e divisie. Aanstaande vrijdag speelt het tweede dan tegen eerstedivisionist Kawin uit Utrecht.