Groene Ster Vlissingen 2 heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen in winst omgezet. De ploeg van Azdine Boufrahi won in het Gelderse Terborg met 3-5.

Het al gedegradeerde Groene Ster 2 speelde een goede eerste helft en verdedigde compact. De thuisploeg had moeite om kansen te creëren, maar kwam nog wel op een 1-0 voorsprong. De talenten van het tweede bleven echter rustig en kwamen via uitblinker Hicham Azzanagui op 1-1. Slechts één minuut later zorgde diezelfde Azzanagui voor de 1-2. Het tweede kende een sterke fase en kwam kort voor rust via Thenselo Uranie op een verdiende 1-3 voorsprong.

In het tweede bedrijf ging de thuisploeg, die nog altijd niet definitief veilig is, op zoek naar treffers. De bezoekers kregen ruimte en kwamen al snel op 1-4, door wederom Hicham Azzanagui. Brasil’77 voerde het tempo op en kreeg een aantal goede kansen, maar doelman Youssef Ben Sellam was alert. Desondanks werd het 2-4 en niet veel later ook nog 3-4. De thuisploeg zette alles op alles en in de absolute slotfase besliste Soufyan Karba het duel, door de 3-5 binnen te schieten.

Groene Ster Vlissingen 2 neemt in stijl afscheid van de uitwedstrijden in de Eerste Divisie B. De ploeg wint met 3-5 van Brasil’77.