Groene Ster Vlissingen 2 heeft uitstekende zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld won in Sint-Mechielsgestel met 3-5 van ZVS/Filias. Door deze zege blijft het tweede in de race om het kampioenschap.

Het tweede begon goed aan het duel en nam meteen het initiatief. Desalniettemin kwam de thuisploeg bij de eerste beste kans op 1-0. De bezoekers waren echter niet van slag en via een knappe individuele actie van Gylermo Siereveld werd het al snel weer gelijk. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. De Brabanders, kwamen na een gele kaart van Thenselo Uranie, op 2-1, maar kort daarna trok Manasse Boera de stand weer gelijk. Net voor de rust kwam de thuisploeg middels een fraaie goal toch nog op 3-2.

In het tweede bedrijf ging Groene Ster op jacht naar treffers. De Vlissingers speelden vol op de aanval, maar gaven ook veel ruimte weg. Het was aan doelman Denni Oosse te danken dat het slechts 3-2 bleef. Met nog een paar minuten op de klok kwam het tweede ietwat gelukkig langszij; 3-3. De thuisploeg wilde een bal wegwerken en schoot de bal hard in het eigen doel. Na deze gelijkmaker wilden de gasten de volle buit. Via een mooie individuele actie van Soufian Bousantouh werd het 3-4 en dezelfde Bousantouh besliste het duel kort voor tijd; 3-5.

Groene Ster Vlissingen 2 pakt drie hele belangrijke punten op bezoek bij concurrent ZVS/Filias. Aanstaande woensdag is koploper Cluzona te gast in Vlissingen.