Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van André Siereveld en Miso Josipovic won in Gorinchem met 4-6 van ZVG 2 en stijgt door deze naar de vierde plaats op de ranglijst.

Het tweede begon goed aan het duel. Groene Ster maakte het spel en ging geduldig op zoek naar de voorsprong. De sterk spelende Yassine Bouzambou onderschepte een bal door het midden en rondde eenvoudig af’; 0-1. Lang konden de Vlissingers hier niet van genieten, want slechts één minuut later stond het alweer 1-1. De bezoekers waren echter de betere ploeg en waren niet van slag. Via een goed lopende aanval zorgde de nog maar 16-jarige Hamza Zariouh voor de 1-2. Ook na deze treffer kon Groene Ster niet lang juichen, want kort hierna stond het alweer 2-2.

In het tweede bedrijf gingen de gasten op jacht naar de overwinning. Via een fraaie treffer van Yassine Bouzambou, die de bal over de doelman stifte, werd het 2-3. Groene Ster rook bloed en ging op zoek naar een grotere marge onder leiding van de kleine spelmaker Imad Azzanagui. Hamza Zariouh was het eindstation van een vlot lopende aanval; 2-4. ZVG moest steeds meer ruimte weggeven en Groene Ster ging op zoek naar de beslissing. Via een sterke individuele actie van Justin van Rossem werd het 2-5 en leek het duel gespeeld. De thuisploeg offerde de doelman op voor een extra veldspeler en kwam nog even terug tot 3-5. ZVG 2 kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar doelman Denni Oosse was paraat. Met nog een paar minuten op de klok zorgde Yassine Bouzambou, met zijn derde treffer van de avond, voor de 3-6. Het slotakkoord was voor de thuisploeg, die de eindstand op 4-6 bepaalde.