Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan. De ploeg van Samir Yaaqobi won in eigen huis met 7-5 van Amicitia/Bert Zeegers. Door deze zege kan de Vlissingse formatie weer naar boven kijken.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam via Achraf Laabich op 1-0. Kort daarna kreeg de Limburgse doelman rood en leek Groene Ster verder uit te lopen. De Vlissingers waren slordig en kregen zelfs de gelijkmaker om de oren; 1-1. Groene Ster leek van slag en kort hierna werd het zelfs 1-2. In een rommelige wedstrijd zorgde uitblinker Laabich kort daarna voor de 2-2. Het duel golfde op en neer en via een treffer van de ervaren Salim Ben Sellam werd het 3-2. In de zoemer zorgde doelman Youssef Ben Sellam, met zijn eerste treffer voor Groene Ster, voor de 4-2 ruststand.

In het tweede bedrijf een zeer zwak startend Groene Ster. De ploeg gaf de wedstrijd uit handen en het werd in een mum van tijd 4-5. De Vlissingse ploeg gaf zich echter niet op en knokte zich terug. Via een treffer van Josimar Pattinama werd het 5-5 en de thuisploeg ging op zoek naar de zege. Via Achraf Laabich werd het 6-5 en in de slotseconden zorgde doelman Youssef Ben Sellam voor de 7-5 eindstand.

Groene Ster Vlissingen wint met 7-5 van Amicitia/Bert Zeegers uit Roermond.