Groene Ster Vlissingen heeft in Eindhoven een 6-1 nederlaag opgelopen. De ploeg van interim trainer Said Ouasti keek al binnen twee minuten tegen een 4-0 achterstand aan en verloor uiteindelijk met 6-1 van titelkandidaat FC Eindhoven. Door het wegvallen van ’t Knooppunt en de andere resultaten eindigen de Vlissingers wel op een knappe vijfde plaats in de Eredivisie.

De bezoekers begonnen uiterst zwak aan de wedstrijd en kregen meteen vier! goals tegen. Groene Ster oogde vermoeid en was niet bij machte om de thuisploeg in de beginfase tegenstand te bieden. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de gasten beter in de wedstrijd. Kort voor rust kwamen de Brabanders vanuit een meevoetballende doelman ook nog is op 5-0.

In het tweede bedrijf een ander spelend Groene Ster. De ploeg was agressiever en gooide het tempo omhoog. Het duel ging op en neer en via een treffer van Hicham El Kaddouri kwam Groene Ster op 5-1. In de slotfase probeerde de ploeg het nog wel, maar dichterbij dan één treffer kwam Groene Ster niet. Het slotakkoord was voor FC Eindhoven, dat de eindstand op 6-1 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen verliest kansloos met 6-1 van FC Eindhoven. Ondanks deze ruime nederlaag kan Groene Ster terug kijken op een uitstekend seizoen met de vijfde plaats (hoogste klassering ooit) als beloning. Wij willen namens Groene Ster alle supporters bedanken voor de steun dit seizoen!