Groene Ster Vlissingen heeft aan het uitduel met Amicitia/Bert Zeegers één punt overgehouden. In Roermond speelde de ploeg van Samir Yaaqobi met 2-2 gelijk tegen de promovendus. Door dit gelijkspel blijven de Vlissingers in de subtop van de Eredivisie hangen.

In een gelijkopgaande eerste helft startte de thuisploeg iets beter, zonder echt grote kansen te creëeren. In het laatste gedeelte van de eerste helft namen de bezoekers het initiatief over en zorgde Hoessein Bouzambou op slag van rust voor de 0-1.

In het tweede bedrijf waren het wederom de Limburgers die beter openden. Groene Ster verdedigde echter compact en gaf weinig weg. In de slotfase kwam de thuisploeg op gelijke hoogte na een van richting veranderd schot; 1-1. Het duel leef af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, maar topschutter Saïd Bouzambou zorgde 26 seconden voor tijd voor de 1-2. Meteen vanaf de aftrap offerde Amicitia de doelman op voor een extra veldspeler en dit resulteerde in de 2-2, tien seconden voor het einde.

Groene Ster Vlissingen speelt met 2-2 gelijk bij Amicitia uit Roermond. Aanstaande vrijdag is Watergras uit Goude te gast in Vlissingen.