Groene Ster Vlissingen heeft aan het thuisduel met HV/Veerhuys één punt overgehouden. De ploeg van Samir Yaaqobi speelde met 4-4 gelijk.

Groene Ster opende zwak en keek al vrij snel tegen een 0-1 achterstand aan. De bezoekers uit Hoorn waren feller en schakelden razendsnel om. Zo werd het halverwege de eerste helft via een messcherpe counter 0-2. Na deze tegentreffer werden de Vlissingers sterker. De ploeg kreeg legio kansen en kwam via Abdoe Abdenbi terug tot 1-2.

In de tweede helft een sterk startend Groene Ster. Topschutter Saïd Bouzambou zorgde voor de 2-2 en het publiek kon zich opmaken voor een vermakelijke tweede helft. De bezoekers kwamen echter op 2-3 en Groene Ster moest weer in de achtervolging. Na een rode kaart van Abdenbi (2x geel) leken de gasten op weg naar de zege, maar de thuisploeg verdedigde sterk. Via Josimar Pattinama kwam Groene Ster op 3-3 en ging de ploeg vol voor de zege. Saïd Bouzambou maakte niet veel later de 4-3 en Groene Ster leek het duel naar zich toe te trekken. In de slotfase speelden de gasten met een meevoetballende keeper en dit leidde tot de 4-4. In de slotseconden kreeg de thuisploeg nog een grote kans, maar de eindstand bleef op 4-4.

Groene Ster Vlissingen speelt met 4-4 gelijk tegen HV/Veerhuys. Aanstaande vrijdag is er weer een thuisduel. Dan is FC Marlene te gast in Vlissingen.