Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd landskampioen en bekerwinnaar Hovocubo te verslaan. De ploeg van Samir Yaaqobi verloor in eigen huis met 4-10.

Groene Ster begon goed aan het duel en kwam verdiend op 1-0 door een treffer van Salim Sandee. De thuisploeg zat goed in de wedstrijd en kreeg een aantal kleine mogelijkheden om verder uit te lopen. Naarmate de eerste helft vorderde, werden de gasten steeds sterker. Groene Ster werd terug gedrongen en dit leidde tot de gelijkmaker. De Vlissingers waren van slag, want in een tijdsbestek van vier minuten werd de stand van 1-0 naar 1-4 gebracht. De Noord-Hollanders waren heer en meester en bepaalden de ruststand op 1-5.

In het tweede bedrijf probeerde de thuisploeg het publiek nog te vermaken, maar het zat ook niet mee. Zo werd er een aantal keer het houtwerk geraakt. De bezoekers speelden de wedstrijd simpel uit en liepen vervolgens uit naar 1-7. Via nieuwkomer Reginio Resida werd het 2-7, maar Hovocubo maakte niet veel later alweer de 2-8. Met een meevoetballende keeper zorgden Saïd Bouzambou en Josimar Pattinama nog voor twee Vlissingse treffers, maar de bezoekers bepaalden de eindstand uiteindelijk op 4-10.

Groene Ster Vlissingen kent een valse start en verliest met 4-10 van regerend landskampioen Hovocubo. Aanstaande zaterdag krijgen de Vlissingers een herkansing en gaan dan op bezoek bij Futsal Feyenoord.