Groene Ster Vlissingen is in het thuisduel tegen ’t Knooppunt kansloos onderuit gegaan. De ploeg van Samir Yaaqobi verloor met 3-8 van de ploeg van oud Groene Ster trainer Hicham Benhammou.

Groene Ster begon uiterst zwak aan het duel en keek binnen twee minuten al tegen een 0-2 achterstand aan. De Vlissingers werden onder de voet gelopen en mochten blij zijn dat het slechts 0-2 was. Gaandeweg de eerste helft kwam de thuisploeg iets beter in de wedstrijd. Via de sterk spelende Hicham El Kaddouri kwam Groene Ster op 1-2. Meteen daarna werd het alweer 1-3 en kort daarna ook nog is 1-4. Groene Ster had geen antwoord op het directe spel van de bezoekers en kort voor de rust werd het ook nog is 1-5.

In het tweede bedrijf een beter spelend Groene Ster. Badr Belhadj, één van de lichtpuntjes aan de kant van Groene Ster, maakte via een knappe individuele actie de 2-5. De bezoekers uit Amsterdam kwamen op 2-6 en via de meevoetballende doelman Karim Ben Sellam werd het 3-6. In de slotfase liepen de gasten nog uit naar een 3-8 zege.

Groene Ster Vlissingen verliest met 3-8 van ’t Knooppunt.