Groene Ster Vlissingen heeft aan het thuisduel met hekkensluiter Watergras drie punten overgehouden. De ploeg van Samir Yaaqobi keek halverwege tegen een 1-4 achterstand aan, maar won uiteindelijk met 5-4. Door deze zege houdt de Vlissingse formatie zicht op de bovenste plaatsen.

Groene Ster begon goed aan de wedstrijd en nam meteen het initiatief. De thuisploeg was beter in de openingsfase en dit resulteerde in de 1-0 van topschutter Saïd Bouzambou. Na deze voorsprong kwamen de gasten uit Gouda beter in de wedstrijd en verslapte Groene Ster. De hekkensluiter kreeg kansen en kwam verdiend op 1-1. De Vlissingers waren niet scherp en verloren veel duels. Watergras profiteerde hier optimaal van en kwamen niet veel later op 1-2. Met nog een paar minuten tot aan de rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar de bezoekers kregen ruimte om te counteren. Watergras kwam op 1-3 en kort voor de rust zelfs op 1-4.

In het tweede bedrijf een heel ander Groene Ster. De ploeg voerde het tempo op en dwong de gasten achteruit. Via de tweede treffer van Saïd Bouzambou werd het 2-4 en het thuispubliek schaarde zich achter de ploeg. Karim Ben Sellam fungeerde als meevoetballende keeper en dit resulteerde in een enorme druk op het doel van Watergras. Dezelfde Ben Sellam maakte de 3-4 en Groene Ster rook bloed. De bezoekers konden alleen nog maar tegen houden en via de sterk spelende Josimar Pattinama werd het 4-4. Watergras kon niet meer en Groene Ster bleef jagen. Aanvoerder Hoessein Bouzambou schoot de verdiende 5-4 binnen en de sporthal ontplofte.

Groene Ster Vlissingen wint met 5-4 van Watergras en blijft daarmee in de (sub)top van de Eredivisie bivakkeren.