Groene Ster Vlissingen heeft in het uitduel met hekkensluiter Zeemacht dure punten laten liggen. In Den Helder speelde de ploeg van Samir Yaaqobi met 3-3 gelijk. Door dit resultaat heeft de Vlissingse formatie nu zes punten achterstand op de play-off-plaatsen.

Groene Ster startte sterk aan de verre uitwedstrijd en kwam via aanvoerder Hoessein Bouzambou op een 0-1 voorsprong. De bezoekers kende een sterke fase en niet veel later werd het 0-2. Lotfi Salhi bekroonde een fraaie solo. Met nog een aantal minuten tot aan de rust kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en was het aan doelman Karim Ben Sellam te danken dat er niet gescoord werd.

In het tweede bedrijf een wederom sterk startend Groene Ster. De ploeg ging op zoek naar de beslissing en kreeg kort na rust loon naar werken. Josimar Pattinama zorgde voor de 0-3 en het duel leek beslist. In de laatste tien minuten gooide de thuisploeg het tempo omhoog en verdween de scherpte bij de bezoekers. Het werd 1-3 en vijf minuten voor tijd zelfs 2-3. In de absolute slotfase kwam Zeemacht op 3-3 en dit was tevens de eindstand.

Groene Ster Vlissingen speelt met 3-3 gelijk op bezoek bij Zeemacht.