Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de uitwedstrijd bij laagvlieger ZVV Eindhoven in winst om te zetten. De ploeg van Samir Yaaqobi speelde in de Lichtstad met 5-5 gelijk.

In een matige eerste helft begonnen de Vlissingers zwak en keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Aan het eind van de eerste helft werden de bezoekers steeds sterker. Op aangeven van Reginio Resida maakte Josimar Pattinama op subtiele wijze de 2-1. Op slag van rust kreeg Groene Ster loon naar werken. Abdoe Abdenbi gunde Achraf Laabich een niet te missen kans en laatstgenoemde zorgde voor de 2-2 ruststand.

In het tweede bedrijf wederom een zwak startend Groene Ster. ZVV Eindhoven profiteerde hier optimaal van en liep zomaar uit naar een 4-2 voorsprong. In het laatste gedeelte van de wedstrijd voerden de gasten het tempo op en via de talentvolle Hicham Azzanagui werd het 4-3. Groene Ster had de smaak te pakken, want niet veel later zorgde Salim Sandee voor de 4-4. In de slotfase gingen de Vlissingers op jacht naar de zege en fungeerde doelman Karim Ben Sellam als extra veldspeler. Mourad Azzanagui zorgde kort voor tijd voor de 4-5 en dat leek de eindstand te worden. Tien seconden voor tijd sloeg de thuisploeg alsnog toe en bepaalde daarmee de eindstand op 5-5.

Groene Ster Vlissingen speelt met 5-5 gelijk tegen ZVV Eindhoven.