Groene Ster Vlissingen heeft zich nog niet definitief veilig kunnen spelen. De ploeg van interim trainer Said Ouasti verloor in Den Bosch met 7-6 van hekkensluiter FCK/De Hommel. Door deze nederlaag blijft de ploeg op de zesde plaats staan en is er nog een minimale kans dat de ploeg zich op moet gaan maken voor de nacompetitie tegen degradatie.

Groene Ster begon ijzersterk aan het duel en kwam al snel op 0-1 door een treffer van uitblinker Salim Ben Sellam. De bezoekers grepen de hekkensluiter bij de keel en kwamen niet veel later op 0-2 door Salim Sandee. De thuisploeg, vechtend voor de laatste strohalm, kwam niet veel later op 1-2. Groene Ster was echter niet van slag en kwam kort hierna alweer op 1-3 door Ben Sellam. De Vlissingers waren beter en kregen twee hele goede kansen op 1-4, maar deze treffer viel niet. In de omschakeling werd het 2-3 en de Brabanders kregen weer hoop. Niet veel later werd het 3-3 en kort voor de rust zelfs 4-3.

In het tweede bedrijf wederom een sterk startend Groene Ster. De ploeg wilde zich definitief veilig spelen en kwam via Salim Ben Sellam op 4-4. Na deze goal kregen de gasten een paar hele goede kansen, maar de bal wilde er niet in. Naarmate de tweede helft vorderde, werden de Bosschenaren sterker en kwamen op 5-4 en niet veel later zelfs op 6-4. In de laatste minuten namen de Vlissingers extra risico door met een extra veldspeler te opereren. De thuisploeg profiteerde hier optimaal van en maakte de 7-4. Het duel leek beslist, maar de bezoekers bleven knokken. Via Hoessein Bouzambou werd het 7-5 en één minuut voor tijd zorgde Hicham El Kaddouri voor de 7-6. Deze treffer kwam echter te laat.

Groene Ster Vlissingen verliest met 7-6 van FCK/De Hommel en is nog niet veilig. Eerstvolgende wedstrijd is op 21 april, waarbij GZV Watergras te gast is.