Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Samir Yaaqobi won in eigen huis met 3-1 van middenmotor Tigers Roermond. Door dit resultaat blijft de Vlissingse formatie in de race voor de Play-Offs.

In een gezapige eerste helft was Groene Ster de bovenliggende partij. Via sterkhouder Abdoe Abdenbi kwam de thuisploeg verdiend op een 1-0 voorsprong. De Vlissingers bleven de betere partij en kort voor rust raakte de sterk spelende Achraf Laabich het houtwerk.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Groene Ster was beter, maar de bezoekers kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Doelman Karim Ben Sellam was echter alert en hield zijn ploeg een aantal keer op de been. Via een fraaie individuele actie van Achraf Laabich werd het 2-0 en leek het duel beslist. Groene Ster kreeg een aantal kansen om verder uit te lopen en via de snelle Salim Sandee werd het vijf minuten voor tijd 3-0. De thuisploeg leek de nul over de streep te trekken, maar twee seconden voor tijd maakten de Limburgers de eretreffer en werd de eindstand op 3-1 bepaald.

Groene Ster Vlissingen wint met 3-1 van Tigers Roermond. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij FC Marlene, de directe concurrent in de strijd om de Play-Offs.