Groene Ster Vlissingen U23 is er niet in geslaagd het uitduel bij FC Bergeijk in winst om te zetten. De ploeg van Miso Josipovic verloor in Brabant met 6-4. Door deze nederlaag zakt de ploeg naar de onderste regiones van de middenmoot.

U23 begon nog wel sterk aan het duel en kwam via Michael Tolen aan de leiding. De thuisploeg werd echter steeds sterker en kwam al snel langszij. Via een fraaie treffer van trainer/coach Josipovic kwamen de gasten weer op voorsprong; 1-2. Toch was de thuisploeg de bovenliggende partij en kwam dan ook verdiend op 2-2. In de laatste fase van het eerste bedrijf drukten de Brabanders door en liepen dan ook terecht uit naar 4-2.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een beter spelend FC Bergeijk voerde de druk op en ging op zoek naar een vroege beslissing. Het werd 5-2 en kort daarna zorgde Michael Tolen voor de 5-3. U23 probeerde het nog wel, maar kwam stootkracht tekort. In de slotfase kwam de thuisploeg op 6-3 en leek het duel daarmee te beslissen. Het slotakkoord was voor Miso Josipovic, die met zijn tweede treffer van de avond, de eindstand op 6-4 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen U23 verliest met 6-4 van FC Bergeijk en zakt hierdoor naar de onderste plaatsen in de middenmoot.