Groene Ster Vlissingen U23 is er niet in geslaagd de laatste wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. De ploeg van Miso Josipovic verloor in eigen huis met 5-9 van subtopper Cromwiel uit Steenbergen. Door deze nederlaag eindigen de talenten in hun eerste jaar op de tiende plaats in de Hoofdklasse D.

 U23 begon sterk aan het duel en kwam via Manasse Boera op 1-0. Het duel golfde op en neer en de Brabanders kwamen al snel op 1-1. Na deze treffer een sterke fase van de thuisploeg. Via Soufian Karba werd het 2-1 en niet veel later zorgde Soufian Bousantouh voor de 3-1. De bezoekers werden echter steeds sterker en schakelden een tandje bij. Cromwiel rechtte de rug en kwam nog voor de rust op een 3-5 voorsprong.

In het tweede bedrijf bleven de gasten de betere partij en kwamen al snel op 3-6. Via Romeo Goelaman werd het 4-6, maar de bezoekers maakten kort hierna alweer de 4-7. In de slotfase probeerde U23 het nog wel en kwam de ploeg via Soufian Bousantouh op 5-7, maar de bezoekers trokken uiteindelijk aan het langste eind door in de slotfase verder uit te lopen naar een 5-9 eindstand.