Groene Ster Vlissingen U23 is er weer niet in geslaagd een wedstrijd in winst om te zetten. De ploeg van Miso Josipovic verloor in eigen huis met 3-10 van middenmotor Prinsland. Door deze nederlaag is de ploeg nu afgezakt naar de negende plaats in de Hoofdklasse D.

De talenten begonnen goed en kwamen al snel via Soufian Bousantouh op 1-0. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen goede kansen. De bezoekers kwamen op 1-1 en niet veel later ook op 1-2. Met nog een paar minuten tot aan de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via een treffer van Romeo Goelaman; 2-2.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Beide teams kregen kansen en de Brabanders kwam kort na de hervatting op 2-3. De Vlissingers gaven zich echter niet gewonnen en kwamen via Goelaman op 3-3. Na deze treffer raakte doelman Youssef Ben Sellam geblesseerd en moest aanvoerder Hicham Azzanagui het doel verdedigen. Prinsland maakte hier optimaal gebruik van en liep uiteindelijk uit naar een geflatteerde 3-10 zege.

Groene Ster Vlissingen U23 verliest in eigen huis met 3-10 van Prinsland. Door deze nederlaag blijft de ploeg in de onderste regiones van de Hoofdklasse hangen.