Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de landelijke KNVBĀ beker te winnen. De ploeg van Samir Yaaqobi verloor in het Topsportcentrum van Rotterdam met 5-2 van FC Eindhoven.

Aangemoedigd door ruim 1000 Vlissingse fans begon Groene Ster aan het duel met topploeg FC Eindhoven. De openingfase was voor de Eindhovenaren en Groene Ster werd terug gedrongen. Het doel van Youssef Ben Sellam werd meteen onder vuur genomen en na een paar minuten spelen, kwamen de Brabanders op 1-0 door een vrije trap. Groene Ster leek van slag, want niet veel later werd het 2-0 en 3-0. Met nog een paar minuten tot aan de rust gingen de Vlissingers op zoek naar de aansluiting, maar kregen alsnog de 4-0 om de oren.

In het tweede bedrijf een veel beter spelend Groene Ster. De Vlissingers voerden de druk op en gingen op zoek naar treffers. Ondanks een aantal goede kansen bleef het lang 4-0 en werd het zelfs 5-0. Het duel was beslist, maar Groene Ster gaf niet op. Via een benutte tien-meter-trap van de sterk spelende Achraf Laabich werd het 5-1. In de slotfase zorgde Badr Belhadj middels een fraaie treffer voor de 5-2 eindstand.

Groene Ster Vlissingen verliest de finale van de KNVB Beker met 5-2 van FC Eindhoven. Ondanks de nederlaag mogen we trots zijn op de behaalde finale en al die meegereisde supporters.