Groene Ster Vlissingen lijkt uitgeschakeld in de strijd om de Play-Offs voor het landskampioenschap. De ploeg van Samir Yaaqobi verloor in Heerhugowaard met 7-2 van FC Marlene en heeft nu zes punten minder dan de directe concurrent.

De bezoekers begonnen dramatisch aan de wedstrijd en keken binnen een aantal minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. De Vlissingers waren compleet de weg kwijt en kort daarna werd het zelfs 3-0. Na deze treffer kwam Groene Ster iets beter in de wedstrijd en zorgde Josimar Pattinama middels een benutte vrije trap voor de 3-1. Net nadat de Vlissingers beter in de wedstrijd geraakten, werd het kort daarna 4-1 en tot overmaat van ramp werd de ruststand op 5-1 bepaald.

In het tweede bedrijf een iets beter spelend Groene Ster. De bezoekers gingen op zoek naar treffers en via Mourad Azzanagui werd het 5-2. Groene Ster geloofde er weer in en kreeg kort hierna de uitgelezen kans om dichterbij te komen. Achraf Laabich schoot echter vanaf de penaltystip op de paal en niet veel later besliste FC Marlene het duel door de 6-2 te maken. In deĀ absolute slotfase bepaalden de Noord-Hollanders de eindstand op 7-2.

Groene Ster Vlissingen verliest het cruciale duel van FC Marlene. In Heerhugowaard wordt het 7-2.