Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de uitwedstrijd bij ASV LEBO te winnen. De ploeg van Samir Yaaqobi verloor in Amsterdam met 5-2. Ondanks de nederlaag blijven de Vlissingers zicht op plek 4, deelname aan de playoffs, houden.

In een gelijkopgaande wedstrijd opende de thuisploeg de score. Groene Ster was niet van slag en zorgde via topschutter Saïd Bouzambou al snel voor de gelijkmaker; 1-1. Lang konden de gasten hier niet van genieten, want niet veel later was het alweer 2-1.

In het tweede bedrijf een flitsende start van de bezoekers. Abdoe Abdenbi gunde Saïd Bouzambou een niet te missen kans en zo stond het 2-2. De Vlissingers gingen op zoek naar de voorsprong, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Via een mooie aanval over meerdere schijven kwamen de Amsterdammers op 3-2. Groene Ster bleef knokken en kreeg kansen op de gelijkmaker, maar uit een snelle counter werd het 4-2. In de slotfase speelde doelman Karim Ben Sellam mee als extra aanvaller, maar de thuisploeg gaf geen krimp en bepaalde de eindstand op 5-2.

Groene Ster Vlissingen verliest met 5-2 van concurrent ASV LEBO. Aanstaande vrijdag ontvangen de Vlissingers in eigen huis HV/Veerhuys.