Groene Ster Vlissingen heeft op bezoek bij titelaspirant FCK/De Hommel een nipte nederlaag geleden. De ploeg van Youssef El Badey ging in Den Bosch met 3-2 onderuit. Beide Vlissingse treffers kwamen op naam van Achraf Laabich.

Groene Ster Vlissingen begon goed aan het duel en was zeker niet de mindere. De gasten kregen in de beginfase een aantal goede mogelijkheden om de score te openen, maar de kansen werden helaas niet verzilverd. FCK/De Hommel opende halverwege de eerste helft de score en zorgde niet veel later ook voor de 2-0. Via een rake vrije schop van Achraf Laabich stond het bij de rust 2-1.

In het tweede bedrijf gingen de Vlissingers op jacht naar de gelijkmaker. Ook nu waren er voldoende kansen, maar het was de thuisploeg die doelman Karim Ben Sellam het nakijken gaf; 3-1. In de slotfase zorgde Laabich met zijn tweede treffer van de avond voor de 3-2, maar verder dan deze treffer kwamen de Vlissingers niet. Renzo Roemeratoe maakte zijn debuut en Mourad Azzanagui speelde zijn 200e duel in het shirt van Groene Ster Vlissingen.

Groene Ster Vlissingen verliest met 3-2 van FCK/De Hommel. Op vrijdag 22 november staat de volgende wedstrijd gepland. Dan komt FC Eindhoven op bezoek in de Baskensburg.