Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd bij de laatste wedstrijd van trainer Hicham Benhammou de punten in eigen huis te houden. De Vlissingse ploeg verloor met 2-4 van FC Marlene uit Heerhugowaard.

De thuisploeg begon zwak aan het duel en keek al vrij snel tegen een 0-2 achterstand aan. Gaandeweg de eerste helft werd Groene Ster iets sterker, maar de bezoekers kwamen op 0-3. Kort voor de rust verkleinde Salim Sandee de achterstand tot 1-3.

In het tweede bedrijf wederom een zwakke start. De Noord-Hollanders kwamen op 1-4 en daarmee was het duel eigenlijk al beslist. De thuisploeg voerde het tempo op, maar slaagde er niet een gaatje te vinden in de hechte defensie van de bezoekers. Kort voor tijd maakte doelman Karim Ben Sellam de 2-4, maar dichterbij kwam Groene Ster niet meer. Vijf minuten voor het einde stond iedereen nog één keer op de banken voor onze succescoach, die na vijf succesvolle seizoenen afscheid neemt van Groene Ster.

Groene Ster Vlissingen verliest in eigen huis met 2-4 van FC Marlene en is drie duels voor het einde nog niet officieel verzekerd van handhaving.