Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd topploeg Hovocubo te verslaan. In het eigen Baskensburg verloor de ploeg van Samir Yaaqobi met 2-5. Door deze nederlaag zakt de Vlissingse formatie naar de zesde plaats op de ranglijst.

In een enerverend duel begonnen de gasten uit Noord-Holland iets sterker. Groene Ster moest terug en kwam al vrij snel op een 0-1 achterstand. Na deze tegentreffer kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en op aangeven van topschutter Saïd Bouzambou zorgde Achraf Laabich voor de gelijkmaker; 1-1. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Via Saïd Bouzambou kwamen de Vlissingers op 2-1 na een snelle uitbraak. In het restant van de eerste helft voerden de gasten het tempo op en stonden de Vlissingers in de verdrukking. Via een aantal goede reddingen van de sterk keepende Karim Ben Sellam bleef het lang 2-1, maar kort voor de pauze kwamen de bezoekers alsnog langszij; 2-2.

In het tweede bedrijf bleef het op en neer gaan. Beide teams speelden vol voor de winst en kregen kansen. Na een harde tackle van Hicham El Kaddouri greep de arbitrage in en gaf de verdediger een directe rode kaart. In overtal kwam Hovocubo al snel op 2-3 en kon de thuisploeg aan de bak. Groene Ster probeerde van alles, maar de bezoekers gaven weinig weg. In de slotfase werd het 2-4 en was het duel beslist. In de absolute slotfase mochten de bezoekers nog een keer aanleggen vanaf 10 meter en bepaalden daarmee de eindstand op 2-5.

Groene Ster Vlissingen verliest in eigen huis met 2-5 van Hovocubo.