Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan. De ploeg van Samir Yaaqobi won in Rotterdam met 3-5 van Futsal Feyenoord en heeft zich hersteld na de zeperd tegen Hovocubo.

De Vlissingers begonnen ijzersterk aan het uitduel in Rotterdam. Topschutter Saïd Bouzambou maakte al na twee minuten de 0-1 na een slim genomen hoekschop. De thuisploeg leek aangeslagen, want kort hierna verdubbelde de topschutter de score; 0-2. Groene Ster was heer en meester en ging op zoek naar meer treffers. De bezoekers kregen loon naar werken, want via een soepel lopende aanval zorgde de van Futsal Feyenoord overgekomen Lotfi Salhi voor de 0-3. Met nog een aantal minuten tot aan de rust bleven de Vlissingers de betere ploeg en kwam Groene Ster via de snelle Salim Sandee op 0-4.

In het tweede bedrijf een totaal ander spelbeeld. De Rotterdammers kwamen goed uit de kleedkamers en gingen op jacht naar de aansluiting. Groene Ster werd terug gedrongen en het werd al snel 1-4. De thuisploeg was sterker en kwam tot overmaat van ramp kort hierna terug tot 2-4. Groene Ster speelde slordig en verloor veel duels in deze fase. Met nog een aantal minuten op de klok offerde de thuisploeg de doelman op voor een extra veldspeler. Dit resulteerde in de 3-4 en het was aan doelman Youssef Ben Sellam te danken dat Feyenoord Futsal niet langszij kwam. In de slotseconde bepaalde aanvoerder Hoessein Bouzambou de eindstand op 3-5.

Groene Ster Vlissingen wint met 3-5 van Futsal Feyenoord en boekt daarmee de eerste zege van het seizoen.