Groene Ster Vlissingen heeft de tweede zege op rij geboekt. De ploeg van Samir Yaaqobi won vorige week nog van promovendus Zeemacht en won nu ook van de andere promovendus, White Stones. In Egmond aan Zee won de Vlissingse formatie met 2-6.

Groene Ster begon ijzersterk aan het duel en kwam meteen op een 0-1 voorsprong door een treffer van topschutter Saïd Bouzambou. De Vlissingers kenden een sterke fase en kregen meteen mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de 0-2 viel niet. Naarmate de eerste helft vorderde, kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. De ploeg uit Noord-Holland kwam nog voor de rust op 1-1.

In het tweede bedrijf wederom een zeer sterke start van de bezoekers. Na een vlot lopende aanval zorgde Saïd Bouzambou voor de 1-2. De thuisploeg leek van slag en Groene Ster rook bloed. Niet veel later werd het 1-3 door een eigen treffer. De Noord-Hollanders voerden het tempo op en kwamen kort hierna weer terug tot 2-3.  Met nog een aantal minuten op de klok kregen beide teams kansen, maar door wederom een eigen treffer werd het 2-4. In de absolute slotfase gaven de Vlissingers de zege nog extra glans. Saïd Bouzambou zorgde nog voor twee extra treffers en bepaalde daarmee de eindstand op 2-6.

Groene Ster Vlissingen wint met 2-6 van White Stones en klimt daarmee naar de zesde plaats op de ranglijst. Saïd Bouzambou maakte vier treffers en staat alweer op een seizoenstotaal van 11 doelpunten in de Eredivisie.