Groene Ster Vlissingen heeft ook het tweede duel in winst omgezet. De ploeg van trainer Samir Yaqoobi won op spectaculaire wijze met 7-6 van WSV uit Apeldoorn.

De thuisploeg opende sterk en kwam via treffers van Achraf Laabich en Saïd Bouzambou (vanaf de stip) al snel op een 2-0 voorsprong. De gasten verstopten zich echter niet en kwamen kort voor rust op 2-1.

In het tweede bedrijf begon de thuisploeg zwak. De bezoekers profiteerden hier optimaal van en kwamen zelfs op een 2-3 voorsprong. Via Saïd Bouzambou werd het 3-3, maar kort hierna werd het alweer 3-4. Het duel golfde op en neer en Groene Ster voerde het tempo op. Uitblinker Saïd Bouzambou zorgde voor de 4-4 en kort hierna zorgde Mourad Azzanagui voor de 5-4. WSV gaf zich echter niet gewonnen en kwam op 5-5. De niet al te sterk leidende scheidsrechters strooiden met kaarten en Salim Ben Sellam ontving de rode kaart. De bezoekers kwamen op 5-6 en er was nog maar één minuut te spelen. Doelman Karim Ben Sellam maakte op fraaie wijze de gelijkmaker en elf seconden voor tijd kregen de Vlissingers een strafschop toegekend. Saïd Bouzambou schoot de bal feilloos binnen en zorgde voor de 7-6 eindstand.

Groene Ster Vlissingen wint ook het tweede duel van het seizoen en nestelt zich in de top van de Eredvisie. Volgende wedstrijd is op zaterdag 7 oktober uit tegen FC Eindhoven.