Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Samir Yaaqobi won in eigen huis met 4-0 van promovendus White Stones. Door dit resultaat stijgt de Walcherse formatie naar de vijfde plaats op de ranglijst.

In een aantrekkelijke wedstrijd begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd. Mourad Azzanagui opende de score en niet veel later zorgde Abdoe Abdenbi op fraaie wijze voor de 2-0. De bezoekers uit Noord-Holland drongen aan, maar doelman Karim Ben Sellam keepte een sterke partij.

In het tweede bedrijf bleef de thuisploeg de betere ploeg, maar het duurde lang voordat de Vlissingers weg konden lopen. De gasten bleven in een goed resultaat geloven, maar moesten vijf minuten voor tijd alsnog capituleren. Salim Sandee zorgde na een fraaie aanval voor de 3-0. Het slotakkoord was voor aanvoerder Hoessein Bouzambou, die op aangeven van Josimar Pattinama de eindstand op 4-0 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen wint met 4-0 van White Stones en heeft nu drie punten achterstand op een play-off plaats. Volgende week vrijdag staat de halve finale van de KNVB beker op bezoek bij Futsal Apeldoorn op het programma.