Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Samir Yaaqobi won in eigen huis met 6-1 van promovendus  ZVV Eindhoven. Door dit resultaat stijgt de Vlissingse formatie naar de zesde plaats op de ranglijst.

Groene Ster begon goed aan het duel en nam meteen het initiatief. Op aangeven van de talentvolle Hicham Azzanagui zorgde Achraf Laabich al snel voor de 1-0. Groene Ster was de betere ploeg, maar ook de Brabanders kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Het was aan doelman Karim Ben Sellam te danken dat de bezoekers in het eerste bedrijf niet tot scoren kwamen.

In het tweede bedrijf een zwak startend Groene Ster en de bezoekers maakten direct de gelijkmaker. De thuisploeg was echter niet van slag en via een treffer van topschutter Saïd Bouzambou werd het 2-1. De Vlissingers kenden een sterke fase en niet veel later zorgde Salim Sandee voor de 3-1. Met nog een aantal minuten op de klok was het verzet van de gasten gebroken. In de slotfase zorgde Khalid El Hattach met twee treffers voor de 5-1 en het slotakkoord was voor Mourad Azzanagui, die de eindstand op 6-1 bepaalde.

Groene Ster Vlissingen wint in eigen huis met 6-1 van ZVV Eindhoven.