Groene Ster Vlissingen U23 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de Hoofdklasse D. De ploeg van Miso Josipovic verloor in Eindhoven met 9-2 van Unitas’59 en zakt hierdoor naar de onderste plaatsen in de middenmoot.

U23 reisde met een zwaar gehavend team naar Noord-Brabant. Door de vele afwezigen moesten de trainers Miso Josipovic en Quinten Bakker hun opwachting maken. Daarnaast mocht de talentvolle Nabil Azzanagui zijn debuut maken. Ondanks de vele afwezigen begonnen de talenten niet zwak. Gaandeweg de eerste helft werd de thuisploeg echter sterker en kwam al snel achter elkaar op 2-0. Nog voor de rust liepen de Brabanders uit naar een 4-0 tussenstand.

In de tweede helft een sterk startend U23. Aanvoerder Hicham Azzanagui maakte de 4-1 en de ploeg kreeg hierna een aantal goede kansen om dichterbij te komen. Gaandeweg de tweede helft nam de thuisploeg het heft weer in eigen handen en liep dan ook uit naar 6-1. Quinten Bakker maakte zijn eerste Groene Ster treffer ooit en verkleinde de achterstand tot 6-2. In de slotfase was het verzet definitief gebroken en liep Unitas’59 uit naar een verdiende 9-2 zege.

Groene Ster Vlissingen U23 verliest met 9-2 bij Unitas’59. Aanstaande woensdag ontvangt de ploeg Prinsland.